Илюстрация YoutubeПътнически самолет на индонезийската авиокомпания Лайън еър, летящ от

...
Илюстрация YoutubeПътнически самолет на индонезийската авиокомпания Лайън еър, летящ от
Коментари Харесай

Самолет със 188 души на борда се разби в морето край Индонезия

Илюстрация Youtube

Пътнически аероплан на индонезийската самолетна компания " Лайън еър ", летящ от Джакарта до град Пангкал Пинанг на остров Суматра, се е разрушил в морето, съобщи Ройтерс, като цитира индонезийската организация за избавяне и търсене.

" Потвърдено е, че самолетът е аварирал ", сподели представител на организацията.

``
реклама

Връзката със самолета " Боинг 737 МАКС8 " се е изгубила 13 минути след излитането му от интернационалното летище в Джакарта, предава Българска телеграфна агенция.

Той е липсващ над провинция Западна Ява. 

Спасители са разкрили парчета от самолета.

В самолета е имало 188 души - 178 възрастни пасажери, едно дете, две бебета, двама водачи и петчленен кабинен екипаж, сподели представител на гражданската авиация. " Преди да изчезне от радарите, самолетът изиска да се върне назад ", добави той.

" Намерихме избавителни жилетки, мобилни телефони и парчета от самолета ", сподели представител на индонезийската организация за избавяне и търсене. Фюзелажът евентуално е на морското нека, на дълбочина към 35 метра, посочи той.

Боингът е изхвърчал от Джакарта в 6.20 ч. локално време за Пангкал Пинанг, на остров Суматра, и връзката с него се е изгубила няколко минути по-късно.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР