Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване Преди всичко Crispy е

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване Преди всичко Crispy е
Коментари Харесай

Ново място: Crispy

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Цветелина Белутова Смаляване
Преди всичко Crispy е ново, потребно квартално място, на което може да се разчита през целия ден. Crispy е деликатесен магазин, или - както също се назовава - дели.
Сутрин излизат печивата - питки, банички, кексове или кишове, всички приготвени на място. Кафето е Dabov и се сменя няколко пъти месечно. По-късно идват сандвичи, крокети, паста салати, гофрети, наздравици, хумус, съветска салата, кьопоолу. Скоро ще има повече месни оферти като салами и терини. Всичко се готви с продуктите, които се продават, без значение дали са в хладилника или отвън него - по рафтовете.
В събота са брънчовете, които, когато няма гост-готвачи, са от авторската кухня на Ивайло Игнатов. Иначе напитките са безалкохолни коктейли, лимонади, сиропи, айрян, студени чайове, а виновността са деликатна извадка от най-хубавите дребни български мазета и био и органични вносни. Всеки квартал заслужава сходни места, в които може да поръчате кетъринг за празненството си, да организирате на ден такова на място, да вземете храна за у дома, да опитате нещо малко на крайник и с чаша вино или да грабнете бутилка забавно вино на връщане от работа. Все отново най-важното за тези очарователни хибриди сред магазина и ресторанта е да останат правилни на името си: delicatus, лат. - нещо, което доставя наслаждение, прелестен, превъзходен.
Адрес: ул. " Врабча " 14, работно време: от понеделник до петък е от 10.30 до 20 ч., в събота и неделя: след 13 ч. до 20 ч. Телефонът е 0886 860 840
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР