Илюстрация PexelsНякои страни вече побеляха следколедно. Обилен снеговалеж изкорени дървета

...
Илюстрация PexelsНякои страни вече побеляха следколедно. Обилен снеговалеж изкорени дървета
Коментари Харесай

Северна Италия e покрита със сняг

Илюстрация Pexels

Някои страни към този момент побеляха следколедно. Обилен снеговалеж изкорени дървета в Северна Италия, съобщи ДПА, представена от

Службите за незабавна помощ в областите Ломбардия, Пиемонте и Лигурия са се отзовали на над 150 сигнала, заяви през днешния ден в " Туитър " службата за пожарна сигурност.

Полиция и гражданска отбрана приканиха за нерешителност и посъветваха хората да не карат, в случай че е допустимо.

Жена пострада при рухването на дирек в Милано, съобщи организация АНСА.

Предупреждение за стихия бе направено на остров Сардиния, където управляващите оповестиха, че 54-годишен пожарникар е умрял при случай, до момента в който обезопасявал електропровод.

Министърът на вътрешните работи Лучана Ламорджезе изрази съболезнования на фамилията на мъжа.

Във Венеция управляващите задействаха системата за предотвратяване от наводнения поради повишаване на равнището на морето. Прогнозите за през днешния ден са за повишение със 130 см над нормата.

По автомагистрала " Бренер ", свързваща Италия с Австрия, трафикът е естествен, само че метеоролозите предизвестяват за мощен снеговалеж, отбелязва ДПА.

Сняг валя в Милано и провокира разстройства в автомобилния трафик в столицата на северната италианска област Ломбардия, съобщи Франс прес.

76-годишен скитник, открит на улицата под снега, е умрял в болница.

На юг, мощна стихия мина и през столицата Рим, съобщи ДПА. Полицията отдели краткотрайно някои улици в града поради паднали дървета.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР