Илюстрация БулфотоМного неприятна грешка на медици в Германия.Осем служители на

...
Илюстрация БулфотоМного неприятна грешка на медици в Германия.Осем служители на
Коментари Харесай

Погрешка биха 5 дози ваксина наведнъж на 8 души в Германия

Илюстрация Булфото

Много неприятна неточност на медици в Германия.

Осем чиновници на старешки дом в Германия са получили простъпка по пет дози от имунизацията против КОВИД-19, заяви Франс прес и означи, че за момента няма съществени последствия за здравето им, съобщи вести.бг.

Става дума за седем дами и един мъж на възраст сред 38 и 54 години, работещи в старешки дом в Щралзунд в североизточната част на страната. Те са измежду предпочитаните групи, ваксинирани с имунизацията на " Бионтех " и " Пфайзер ". Ваксинацията стартира в събота.

Четирима от тях са признати в болница за наблюдаване с леки грипоподобни признаци, останалите са се прибрали по домовете си.

" Много скърбя за този случай ", сподели Щефан Керт, админ на окръга, където се намира домът. По думите му това са изолирани случаи и се дължат на човешка неточност.
Германската лаборатория " Бионтех " увери преди началото на имузнизационната акция през уикенда в редица европейски страни, че по време на клиничните изследвания са били инжектирани по-големи дози от естественото, без да е имало съществени странични резултати.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР