Илон Мъск е бил виновен за синините и раните по

...
Илон Мъск е бил виновен за синините и раните по
Коментари Харесай

Илон Мъск посегнал на бившата на Джони Деп

Илон Мъск е бил отговорен за синините и раните по лицето на Амбър Хърд, а не Джони Деп – това е най-новото изказване, което Върховният съд в Лондон чу по време на делото на Джак Спароу против английските таблоиди.

Съдебният развой продължава към този момент пети следващ ден. Деп съди издателите на The Sun за клюка, откакто от вестника разгласиха материал, в който упрекват артиста в домашно принуждение след съществени недоволства от страна на Хърд.

Амбър, с която Деп беше женен от 2015-а до 2017-а, се кълне, че Джони я е замерил с телефон по главата и й предизвикал физически вреди. Сцената се разиграла в жилището на артиста в Ел Ей.

Сега обаче двама души от личния състав на постройката, където е въпросният парцел на Джони, са декларирали, че пострадванията на Хърд в действителност не са от него, а от Илон Мъск. Милиардерът беше замесен в делото по-рано, откакто други чиновници споделиха пред съда, че са видели Амбър и шефа на Тесла дружно в жилището на Джони, когато той бил отвън града по работа. За връзката на Хърд и Илон е общоизвестно и той съобщи изрично, че се залюбил с актрисата след раздялата й с Деп.

Алехандро Ромеро и Тринити Еспарза са уверени, че са забелязали пострадвания по Хърд, едвам откакто Джони напуснал Ел Ей. Те допълват, че в отсъствието на Джак Спароу актрисата се е виждала няколко пъти с Мъск и точно по-късно цъфнали синините по лицето й.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР