Илкай Гюндоган очаква да запази капитанската лента в германския национален

...
Илкай Гюндоган очаква да запази капитанската лента в германския национален
Коментари Харесай

Гюндоган: Германия ще се представи много добре на Евро 2024

Илкай Гюндоган чака да резервира капитанската лента в немския народен тим по футбол, макар скорошното завръщане на дългогодишния водач Мануел Нойер и ветерана Тони Кроос, написа организация ДПА. Халфът взе лентата през предходната година от тогавашния треньор Ханзи Флик, откакто Нойер се контузи.

" За момента просто одобрявам, че съм капитан ", съобщи Гюндоган за Prime Video след вчерашната победа на Барселона с 3:1 против Наполи. Той добави, че всички би трябвало да поемат отговорността за това да върнат Бундестима на нормалното високо равнище.

" Все отново мисля, че няма никакво значение кой носи лентата. Важното е, че ние сме тим, в който всички би трябвало да бъдат единни и да знаят ролята си. Ако можем да се оправим с това, то тогава аз съм сигурен, че ще създадем доста, доста положително европейско състезание ", сподели още халфът.

Селекционерът Юлиан Нагелсман ще разгласи групата на националния тим на следващия ден и се чака в нея да има обилни промени, написа ДПА. Леон Горецка и Матс Хумелс най-вероятно ще бъдат оставени отвън състава, а в него ще попаднат Александър Павлович, Валдемар Антон, Максимилиан Мителщадт и Дениз Ундав.

Гюндоган сподели, че неотдавна е провел къс телефонен диалог с Нагелсман: " Говорихме небрежно.
 Стана ясно бъдещето на Нагелсман
Стана ясно бъдещето на Нагелсман

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР