Илкай Гюндоган, който беше първото попълнение в ерата на Пеп

...
Илкай Гюндоган, който беше първото попълнение в ерата на Пеп
Коментари Харесай

Гуардиола: Гюндоган е един от най-добрите, които съм тренирал в кариерата ми

Илкай Гюндоган, който беше първото попълнение в ерата на Пеп Гуардиола в Манчестър Сити през 2016 година, може да напусне клуба през лятото след приключването на контракта му. На фона на слуховете, че той се отдалечава от клуба, Пеп уардиола засипа с похвали играча, като съобщи, че немският полузащитник е състезател от " най-висока класа " и един от най-хубавите, които в миналото е упражнявал, откакто означи и двата гола при успеха с 2:1 на Манчестър Сити над Лийдс Юнайтед в събота.

" Спомням си един сезон, когато спечелихме втората Висша лига, когато Фернандиньо беше контузен за дълго време и той играеше като полузащитник в мачове като против Бърнли като посетител с дългите топки, вторите топки и… уау… той игра необикновено. Казах, че имах възприятието, че без него не бихме могли да спечелим Висшата лига ", показа Гуардиола.

" Той е толкоз образован, толкоз интелигентен и спортен. Под напрежение той се оправя без проблем. Той е един от най-хубавите играчи, които съм упражнявал в кариерата си във връзка с цялото качество, което има. Той е от най-висока класа ", добави испанският експерт.

Остава да забележим дали Гюндоган ще одобри нова договорка, която Манчестър Сити е подготвен да му предложи или ще се реалокира в Барселона като свободен сътрудник, който е показал интерес към подписването на играча. Халфът евентуално ще вземе решение за бъдещето си през идващите няколко седмици.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР