Илияна Йотова даде съвети, които се отнасят по-скоро към ИТН

...
Илияна Йотова даде съвети, които се отнасят по-скоро към ИТН
Коментари Харесай

Йотова посъветва Слави: Смяната на модела е тема, която изисква по-спокойна ситуация, не е добре референдум и избори 2 в 1

Илияна Йотова даде препоръки, които се отнасят по-скоро към Има Такъв Народ на Слави Трифонов. Припомняме, че през днешния ден от партията внесоха в Народното събрание съобщение за искане на референдум. " Смяната на модела на ръководство на една страна е извънредно значима тематика, която изисква една по-спокойна обстановка с опция да се организира същинска акция " за " и " срещу ".... Не е добре, когато референдумите се комбинират с избори. Съвсем други са движещите претекстове на политическите обединения, в друга посока са и желанията, упованията на хората. 2023 година ще бъде терен за най-малко два избора - предварителни парламентарни и постоянните локални ". Това съобщи пред вицепрезидентът. 
Според нея " има риск за самото допитване " сега, тъй като са " прекалено много нажежени пристрастеностите ". По думите ѝ народна власт се гради и развива посредством политическо посланичество:  " Що се отнася до промяната на политическия модел, пред вас стои един уверен политик в парламентарната система ". Вицепрезидентът разяснява настоящата политическа конюнктура в страната с думите:  " Колкото и внушенията да са в друга посока, българите жители са по-мъдри от своите управници. Моето наблюдаване е, че омразата и борбата не е характерност на обществото, а е повече в политическите елити, сред обособени институции, в сравнение с измежду хората. Това е най-хубавото, което можеше да ни се случи ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР