Илияна Рева не е на себе си от ярост Шефката на

...
Илияна Рева не е на себе си от ярост
Шефката на
Коментари Харесай

Илияна Раева към щерка си Славея: Не ми се мяркайте с годеника си в къщи!

Илияна Рева не е на себе си от гняв

Шефката на федерацията ни по художествената гимнастика останала в ступор от фотосите на огромната си щерка в нета. Без даже да спомене, своенравната Славея Сиракова се появи със напълно нов мъж, с който се сгодили.

Двамата са на отмора в Бали и решили да се вземат. Щерката на Наско Сираков и Илияна Раева споделила заветното „ да “, а майка й безусловно фучала.

„ Да си стои в Бали и никак да не ми се мярка пред очите, че не подсигурявам за себе си. Съсипва си живота с следващия несретник, а де факто и моя. Защото след това всичко се струпва на моята глава “, не можела да си откри място от бяс Илияна Раева.

Кой е въпросният нов избраник на Славея никой не знае. Той е на междинна възраст, евентуално не е от спортните среди, за което подсказва фигурата му. И не е от богатите, което разкриват облеклата му, както и евтиното украшение, което е на ръката на годеницата му.

Вероятно нито имотното му положение, нито ситуацията му не интересували Славея, само че не по този начин стояли нещата с майка й. Прави усещане, че тя въобще не харесала фотосите на щерка си и годеника й. Нещо, което преди в никакъв случай не е правила.

И е права Илияна Раева, тъй като Славея все налитала на несъответствуващи мъже. Първо бе гадже с починалия п@рно артист Алекс Ломски. После роди от Иван Борисов, с който се разделиха скоро по-късно, а в този момент с този. Баща й Наско Сираков обаче по-спокойно приемал изборите на щерка си.

Инфо: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР