Илиян Тодоров, издирван за излежаване на доживотна присъда за двойното

...
Илиян Тодоров, издирван за излежаване на доживотна присъда за двойното
Коментари Харесай

Задържаха в Узбекистан осъдения на доживотен затвор за двойното убийство пред дискотека „Соло“

Илиян Тодоров, търсен за излежаване на доживотна присъда за двойното ликвидиране в дискотека „ Соло “ е арестуван в Узбекистан, съобщи Българска национална телевизия.

Миналата сряда Тодоров се е опитал да напусне Ташкент през летището в узбекистанската столица с подправен паспорт и това е станало мотив за задържането му.

След продан на информация сред службите в Узбекистан и българското Министерство на вътрешните работи в неделя дефинитивно е доказана самоличността на Илиян Тодоров. Предстои да бъдат изпратени документи за екстрадиция, допълват близки до случая.

Тодоров избяга преди повече от 12 години, откакто бе пуснат под домакински арест от съдийката Румяна Ченалова. Двойното ликвидиране пред заведението, което се намира на метри от Съдебната палата, бе осъществено на 18 април 2009 година Тогава след скандал с нож бяха наръгани Васил Александров и хокеистът Кирил Въжаров, които починаха. Техен другар също бе атакуван, само че оцеля. Окончателната присъда на Тодоров бе доказана от Върховен касационен съд в края на 2013 г.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР