Илиян Филипов, строител на стадион Христо Ботев в Пловдив, където

...
Илиян Филипов, строител на стадион Христо Ботев в Пловдив, където
Коментари Харесай

Илиян Филипов: БФС ме заплаши с отнемане на лицензите на Ботев и Локомотив

Илиян Филипов, строител на стадион " Христо Ботев " в Пловдив, където БФС желае да организира евроквалификацията с Унгария на 16 ноември, разкри, че е бил заплашван от ззместник-изпълнителния шеф на централата Христо Запрянов с лишаване на лицензите на Ботев и Локомотив, в случай че не обезпечи провеждането на дуела на " Колежа ".


Първоначално Филипов разкри, че дуелът няма по какъв начин да се организира на " Колежа ", поради планувани строителни действия за този интервал, само че по-късно той сподели, че може да обезопаси оборудването, като се чака в понеделник кметът на Пловдив Костадин Димитров публично да позволи провеждането на мача.

" Днес с мен се свърза зам.-изпълнителният шеф на БФС Христо Запрянов, който ме заплаши, че би трябвало да осигуря всички нужни условия към стадион " Христо Ботев " с цел да може да се състои мачът на националния тим с Унгария. Категоричният ми отговор към него беше, че само и единствено община Пловдив, като притежател на стадион " Христо Ботев ", може да ми разпореди сходна активност. Наглостта на този човек стигна до там, че ме заплаши, че в случай че мачът не се играе в Пловдив, БФС ще отнеме лицензите на Ботев и Локомотив за стадионите. Искам изрично да заявя, че няма да се поддам на сходни закани и желая това да стане притежание на футболната общност, с цел да се види какви способи се употребяват в БФС ", написа Филипов в обществените мрежи. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР