Илиана Иванова би трябвало да направи нещо, което Мария Габриел

...
Илиана Иванова би трябвало да направи нещо, което Мария Габриел
Коментари Харесай

Журналист: Великобритания ще премисли и един ден ще се върне в ЕС

„ Илиана Иванова би трябвало да направи нещо, което Мария Габриел нямаше по какъв начин да успее по напълно справедливи аргументи – да върне Англия в просветителните стратегии на Европейския съюз . Това е допустимо, тъй като към този момент има такова предпочитание – предходната седмица Англия се завърна в стратегиите „ Хоризонт Европа “ за проучвания и сателитната стратегия „ Коперник “. Говори се, че желае да се завърне и в „ Еразъм+ “. “

Такива упования показа журналистът Момчил Инджов във връзка идното гласоподаване в Екологичен потенциал на кандидатурата на Илиана Иванова за еврокомисар. Иванова би трябвало да довърши този мандат на Европейската комисия до юни следващата година, когато ще се проведат изборите за Европейски парламент.

 

Заедно с Брекзит – което беше най-чутовната нелепост – Англия излезе и от просветителните стратегии на Европейски Съюз.

Тук пълномощията на Европейската комисия са прекомерно дребни. Големи пълномощия имат националните държавни управления. Но популярност Богу, че това не е един от ресорите, където това би имало съдбовни последствия.

По някакви аргументи, този сектор се води за нищожен и е един от най-ниско бюджетните. Но не би трябвало да бъде – тъй като образованието е нещо извънредно значимо, нововъведенията също. Няма метод Европейска комисия и самият еврокомисар да нямат присъединяване тук.

Аз имам вяра, че един ден Англия ще се завърне в Европейски Съюз. Това, което стана, беше неуместно.

Не единствено болшинството от българите са срещу европейските наказания против Русия – по този начин е и в Гърция, учудващо и в Словакия, където беше руското навлизане през 1968 година. За мен това е нещо неосъзнато – знаем, че хибридната агитация тук е доста мощна.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР