Илиан Илиев даде пресконференция в Баку, където утре лъвовете“ ще

...
Илиан Илиев даде пресконференция в Баку, където утре лъвовете“ ще
Коментари Харесай

Илиан Илиев фокусиран върху предстоящия двубой

Илиан Илиев даде конференция в Баку, където на следващия ден „ лъвовете “ ще се изправят против Танзания в среща от новия мини шампионат на ФИФА – FIFA World Series. Наставникът на България наподобява напълно фокусиран върху идната среща, като по никакъв метод не подценява съперника.

„ Слава богу всички футболисти са здрави, като се изключи отпадналите наложително по-рано. Гледахме мачове на Танзания, не са необятно известни на публиката в Европа, запознахме се с тях. За тях това е опция да се покажат, множеството чакат трансфер в Европа.

След този мач връщат част от играчите им в тимовете, ще подходим съществено, няма да бягаме доста като състав от последните два мача, би трябвало да покажем по-добро лице, без значение, че не е по този начин добре прочут тима.

 

A post shared by Team Bulgaria (@team.bulgaria)

Казах към този момент, няма да бягаме от първите два мача като състав, това не значи, че по време на мача няма да вършим промени. Според системата на тима сме осведомени по какъв начин можем да реагираме при всяка обстановка. Ако оставиш да играеш, може да ти причинят проблеми – всеки тим.

Всеки и пет минути да получи, би трябвало да помогне в тази сложна обстановка за националния тим. Въпросът за мотивацията изобщо не би трябвало да стои на дневен ред. Африканците играят повече на инстинкт, не са подредени по този начин добре като европейските тимове, само че не би трябвало да разчитаме на това. Важно е да излезем да покажем добра игра и да победим “, сподели Илиан Илиев.

Източник: sportal.bg

Още вести четете в категория Спорт

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР