Илиан Илиев беше специален гост в предаването Домът на футбола

...
Илиан Илиев беше специален гост в предаването Домът на футбола
Коментари Харесай

Илиан Илиев: В Левски липсва спокойствието, за да се работи в по-дългосрочен план

Илиан Илиев беше специфичен посетител в предаването " Домът на футбола " по Диема, в което приказва за отпадането от Купата на България против Левски, както и възможните трансферни проекти на " моряците " по време на зимната пауза. Илиев реши да обясни и мненията си след мача на " Герена ", като той приказва за персоналния си опит отпред на " сините ".
 Лудогорец и Черно море приключиха 1:1 в дуел от шампионата
Разсеян Лудогорец зарадва своите преследвачи, откакто стъпи изкривено против Черно море

Двубоят в Разград приключи при тъждество 1:1, домакините с искания към рефера Кабаков

" Няколко тима имат шансове за топ 6. От моя позиция е действително тъкмо тези тимове да се борят за тези места. Ние имахме своя слаб интервал по-рано през шампионата, в случай че ги бяхме спечелили в този момент щяхме да сме доста по-спокойни. Конкуренцията е положителна за българския футбол ".

" Двубоят против Лудогорец не беше внушителен за нашия жанр на футбол. Не успяхме да развием играта си добре, само че се надявам точката да ни даде значима основа за идващите кръгове. Поздравих момчетата, тъй като изискванията за нас преди дуела в Разград бяха комплицирани и точката е ужасно достижение. Трябва да сме обаче не по-малко съсредоточени против Арда ".
 Левски има интерес към звездата на Черно море Родриго Енрике
Звездата на " моряците " попадна в полезрението на Левски

" Сините " имат интерес към Родриго Енрике

" Двубоят против Левски за Купата беше изцяло равносилен. Страничните фактори не желая да ги разясня. Загубихме дуела след една групова неточност ".

" Коментарите ми след мача не бяха директна офанзива против треньори, а беше действителна преценка на обстановката в клуба. В Левски липсва спокойствието, с цел да се работи в по-дългосрочен проект. Това го споделям от персонален, тъй като до момента в който си треньор на тима само се приказва за печелене
 Букаси: Намерих бързо общ език с момчетата в Черно море
Букаси: Намерих бързо общ език с момчетата в Черно море

" Тренирам старателно, с цел да заслужа доверието на треньора във всяка среща "

" Нашата юношеска школа се оправя отлично в това да ни дава с положителни млади футболисти. Тези играчи работят крепко, само че има някои, които би трябвало да се стараят още повече, защото нищо не идва безплатно. Като клуб нямаме фикс концепция да сме на мястото на други тимове. Имаме потребност от несъмнено укрепване в някои линии, само че желаеме да се подсилим с качество, а не количество ".

" Факт е, че на мястото на тримата ни нападатели нямаме подготвени заместници. Това обаче важи и за всеки един тим. Никой тим няма да е същия без трима титуляри. Има обаче и много опитни играчи, които се очакваше да са водещи фигури през есента, а те бяха в сянка през целия полусезон. Тези неща ще кажа персонално на съответните футболисти ".
 Димитриос Хантакиас сигурно пропуща мача на Черно море с Арда
Един от нормалните титуляри в Черно море сигурно пропуща мача с Арда

Всички останали футболисти на варненци са здрави
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР