Или махане на машините от гласуването в неделя, или отмяна

...
Или махане на машините от гласуването в неделя, или отмяна
Коментари Харесай

Пеевски: Нечувано! Искат да откраднат изборите! Без машини в неделя или отлагане на изборите

Или махане на машините от гласуването в неделя, или анулация на локалните изборите. Друго решение няма. Това, което се случва, е нечувано в българската история. Някой се пробва да открадне изборите в България. Това съобщи съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание във връзка абсурда със зам.-министъра на електронното ръководство от „ Продължаваме промяната ”, който бе махленски, че е снимал с телефона си кодовете на машините за гласоподаване.
Ако не се откри решение, изборите на процедура ще бъдат безусловно опорочени и би трябвало да бъдат касирани на всички места, разяснява Пеевски. Той заяви, че управлението на ЦИК е в Народното събрание, с цел да се търси излаз от обстановката.
Председателят на Народното събрание ни срещна по какъв начин един зам.-министър е снимал целия развой, сорс кода и в този момент някой има двата кода и може да направи една огромна ала-бала в страната, съобщи Делян Пеевски.
Очакваме сътрудниците от „ Продължаваме промяната ” незабавно да се разграничат от този зам.-министър.
Очакваме от министър председателят незабавно да го освободи – освен него, а и министъра. Случилото се в това министерство е нечувано, изрично настоя съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи. И изиска пояснения от министъра, зам.-министъра и премиера.
„ Един зам.-министър, който е назначен от премиера, снима с телефона си компютъра, имат сорс кодовете, с цел да манипулират машините. Затова сме повикали и ЦИК сега, с цел да се откри решение ”, сподели още той.
Машини не би трябвало да има в неделя. Ако машините останат за неделя, тези избори са завършили. Всеки претендент ще ги апелира, тъй като към този момент са под знака на опорочаването, разяснява още Делян Пеевски.
Той съобщи, че в общините, ръководени от Движение за права и свободи, се гласоподава с машини и няма никакъв проблем. Въпросът е процесът да бъде транспарантен и почтен към всички, какъвто трябваше да бъде, а сега не е, разяснява още Пеевски.
Чакаме реакцията през днешния ден, чакаме и позицията на способените органи. Ако няма разграничение от тези лица, търпението ни към държавното управление разумно ще свърши, отговори Делян Пеевски на журналистически въпрос.
Той заяви, че по останалите тематики въпросите за заложени и чака отговори, изключително за „ Лукойл ”. Всичко което чуваме до момента е неубедително, разяснява той.
Българите би трябвало да знаят едно – сега заплащат 3 лв. за литър гориво, а би трябвало да заплащат 2,22 лева, тъй като би трябвало да им се върнат тези 73 ст. Всеки ден „ Лукойл ” ви краде 73 ст., българи, които могат да ви се върнат, в случай че се гласуваше през днешния ден законът. Но сътрудниците ги няма. Много забавно по какъв начин мандатоносител и съпротива не идват на съвещание на Народното събрание. Нечувано. Такова нещо също не се е случвало. Който отсъства е от обединението „ Лукойл ”, от обединението „ Путин ”. Но през днешния ден тематиката не е „ Лукойл ”. Днес тематиката е открадването на изборите, заключи Делян Пеевски.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР