Или голям успех, или пълен провал - проектите на принц

...
Или голям успех, или пълен провал - проектите на принц
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл отново пред камерите - прекалено изкуствени и твърде режисирани

Или огромен триумф, или цялостен неуспех - плановете на принц Хари и Меган Маркъл постоянно са в една от двете крайности и наложително дълго коментирани и постоянно подложени на критика. След като предходната година Spotify прекратиха контракта си в някогашната кралска двойка и продуцентската им компания Archwell, в този момент вярата им остава в Netflix.
 Принц Хари и Меган Маркъл продуцират две нови документални поредици за Netflix
Хари и Меган не с един, а с два сериала за Netflix

Няма кой да спре херцозите от проектите им за триумф

Заедно със стрийминг платформата херцогът и херцогинята на Съсекс сътвориха сполучливия документален сериал Harry & Meghan, а в този момент приготвят още две продукции. Затова и още веднъж имат по петите си снимачни екипи, които да запечатат разнообразни интензивности и да ги показват в най-хубавата им светлина - най-много като сполучливи, влюбени и помагащи.

Prince Harry and Princess Meghan are stunning! Love wins
— Huguette (@LaReine94943111)
В края на предходната седмица и Меган Маркъл участваха на поло мач във Флорида, като всичко бе снимано от екипа на Netflix. И до момента в който херцогът взе присъединяване в спортната надпревара с благотворителен темперамент дружно със своя тим Sentebale, брачната половинка му наблюдаваше от трибуните. Компания й правеше нейната близка другарка Серина Уилямс, която не пропусна опцията двете да се видят и да си поговорят.
 Снимка 661160

След края на срещата пък Меган Маркъл се качи на сцената за награждаването и връчи купата в ръцете не на кого да е, а на принц Хари. Той в началото остана сюрпризиран, след това към премията взе и бонус - целувка от обичаната жена. Докато някои разясниха какъв брой влюбени са двамата и по какъв начин се радват да ги видят още веднъж, други пък не скриха мнението си, че държанието им наподобява прекомерно режисирано и изкуствено.



Make sense now why it all looks fake and forced - and why some people look…
— HarrysGreySuit (@hrrysgreysuit)
На фрагменти, споделени в обществените мрежи, видяхме и по какъв начин херцогинята на Съсекс дискретно, само че и настоятелно отхвърля да отстъпи мястото до принц Хари на друга дама, която желае да се снима с него. И очевидно тя е имала ясна визия по какъв начин желае да наподобява на камерата и не би позволила някой да я промени, написа Page Six.



The Duch, 42, ordered people around the stage after handing Harry, 39, a trophy.

< She requested the well-dressed woman in a…
— HarrysGreySuit (@hrrysgreysuit)
Принц Хари, който е и продуцент на поредицата на стрийминг платформата, която ще потопи феновете надълбоко в света на професионалния поло спорт, следеше от близко снимачния развой, с цел да не остане по-късно неудовлетворен от крайния резултат. Според информация на People, двамата със брачната половинка му ще имат кратки появявания в поредицата, само че няма да бъдат основни настоящи лица в нея.
 Принц Хари във Англия - ще пристигна ли с Меган и децата си (и ще се срещне ли с Уилям и Кейт)
Големите въпросителни към визитата на Хари в Лондон

Ще бъде или не Меган с него

Принц Хари и Меган Маркъл обаче бяха център на вниманието и на изискана вечеря, организарана след спортното събитие още веднъж от Sentebale - благотворителната организация на херцога на Съсекс и принца на Лесото. И сигурно всички са гледали роклята с гол тил на брачната половинка му, с която тя за пореден път показва както стила си, по този начин и какъв брой добре наподобява след двете раждания.

We are thankful to Nacho and his wife Delfina for sharing their joyous moments on Instagram. They are the type of friends who aren’t jealous and will post the best of you.

Prince Harry and Princess Meghan are so sexy.
— Four Tomatoz (@FourTomatoz)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР