Илън Мъск планира да посети Белоградчик през април догодина. Екипът

...
Илън Мъск планира да посети Белоградчик през април догодина. Екипът
Коментари Харесай

Министърът на туризма: Илън Мъск планира да посети Белоградчик през април догодина

Илън Мъск възнамерява да посети Белоградчик през април следващата година. Екипът на милиардера вече е направил резервация в ресторант " Онà " в село Стакевци, намиращ се наоколо до Белоградчишките скали, откакто през вчерашния ден притежателят на SpaceX се впечатли от фотография на крепостта " Калето "  у нас, направена от българския фотограф Владислав Терзийски.

За плануваното посещаване първи се похвали във Facebook служебният министър на туризма Илин Димитров.

" В последна сметка май ще пристигна. След такава масирана офанзива по всички фронтове и стотици съобшения - сговорна тайфа, планина повдига (Мъск довежда). Поне знаем, че ще го нахранят добре. Filip Zahariev, отлично! Сега остана да се подготвим за идването на най-богатия инфлуенсър в света, стига да се реализира визитата ", написа министър Димитров и даже предлага Белоградчик да бъде хазаин на годишен Cosplay фестивал. 



Белоградчишката цитадела и скалите са измежду 100-те национални туристически обекти на България. От началото на тази година обектът е посетен от близо 70 000 български и задгранични туристи. 

" Изглежда, скоро в нашето непретенциозно селце, ще посрещнем още значими посетители! Стискайте палци! Каквото зависи от нас, с цел да впечатлим тези хора, ще го създадем и ще дадем най-хубавото от себе си, както постоянно! Всичко останало е в ръцете на Община Белоградчик. Нямаме самообладание да забележим, способна ли е тя, да придаде на района по-приветлив тип, с цел да посрещнем тези посетители с високо вдигната глава, а не да се червим като домати. Благодарим на Vladislav Terziiski Photography за прелестната фотография, която сграбчи вниманието на един от най-влиятелните хора в света, и ни дава този необикновен късмет и тласък за готовност! ", пишат в пост във Facebook от ресторант  " Онà ". 

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР