Икономистът Агоп Каспарян и бизнесдамата Таня Скринска се обединиха в

...
Икономистът Агоп Каспарян и бизнесдамата Таня Скринска се обединиха в
Коментари Харесай

Икономист и бизнесдама за инцидента с американския дрон: Време е да се вземе решение

Икономистът Агоп Каспарян и бизнесдамата Таня Скринска се сплотиха в мненията си по Нова тв, че е време да се вземе решение по какъв начин ще продължава спорът с войната в Украйна: 

Агоп Каспарян: 

За мен има три значими аспекта, първият е американците ще си вземат ли дрона, тъй като тази технология е любопитна за цялата воена промишленост. Но събирането на подобен вид дрон изисква запас от бойни кораби и антураж. Другият значим въпрос е, ще ескалира ли напрежението. Те се пробват да понижат ескалацията, не се нервират взаимно, което ненапълно е добре като вест. Трето е значимо, че сега колкото и руснаците да се пробват да потушат ескалацията, Щатите би трябвало да вземат ограничения. Те могат или да вземат радикални ограничения или да останат безучастни, само че това може да значи: правете си каквото си желаете в Черно море. Важен е записът, с цел да се види кой лъже и кой не лъже. Ще разберем, в случай че има запис. 

Таня Скринска:  

Всички сме очевидци какви са последствията от този боен спор, само че след вчерашния ден съм доста обезпокоена. Участват две велики сили в този случай, не е ясно до каква степен ще ескалира всичко. Не е значимо кой е отговорен, и кой кого е предизвикал, по този начин или другояче няма да се обясни. Изумява ме реакцията на европейските водачи. Ние сме най-близо и най-засегнати от този спор. Трябва посредник да потуши спора. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР