Икономиката ни от заведенията и дискотеките ли зависи? Това попита

...
Икономиката ни от заведенията и дискотеките ли зависи? Това попита
Коментари Харесай

Училищата също трябва да бъдат затворени

Икономиката ни от заведенията и нощните заведения ли зависи? Това попита от ефира на btv някогашният министър на опазването на здравето Таня Андреева във връзка огрничителните ограничения, които бяха въведени за заведения, заведения за хранене и нощни клубове поради разпространяването на в България. Андреева е безапелационна, че би трябвало да се ограничи престоят на хората на закрито в неконтролируема среда, а такава са точно нощните заведения.
Същото се отнася и за учебните заведения, които съгласно нея би трябвало да бъдат затворени. Децата са пощадени от този вирус, карат го безсимптомно, само че го придвижват на възрастните. Има доста инфектирани учители и скоро може да имаме рецесия с личния състав в учебните заведения, както имаме с медиците в лечебните заведения, предвижда Андреева.
По нейните думи към този момент от дълго време сме излезли от стадия на клъстерното разпространяване на болестта и към този момент всеки ще има познати, които са инфектирани с ковид.
Предстои да се вкарват все по-строги ограничения за ограничение на разпространяването на ковид у нас, предвижда тя.
Имаме най-меките ограничения в Европа, а всяка една мярка, когато не е призната в точния момент, ще се схване като по-тежка, съобщи Андреева.
Според нея страната не е направила проект за деяние в точния момент, а повода е, че не е изработен разбор кое се е трансформирало от пролетта и лятото и сегашния сезон, който е плодороден за респираторните вируси.
В „ Шейново “, където работи тя, също има 5-6 заболели медици, само че работата в болничното заведение продължава при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР