Икономиката на Обединеното кралства работи с 85% капацитет, след като

...
Икономиката на Обединеното кралства работи с 85% капацитет, след като
Коментари Харесай

След отпускането на мерките: икономиката на Обединеното кралство заработи с капацитет от 85%

Икономиката на Обединеното кралства работи с 85% потенциал, откакто страната стартира да излиза от блокирането, съгласно икономисти от Barclays Bank, съобщи Bloomberg.

Разходите за семействата са единствено с 5% по-ниски от естественото равнище, написа в отчет на икономисти, водени от Fabrice Montagne. Показателите за подвижност и консумация на сила, както и интерес към покупките на коли и недвижими и от и също бележат добър ритъм на възобновяване.
 Няма гаранции за бързо икономическо възобновяване на Англия
Няма гаранции за бързо икономическо възобновяване на Англия

Риши Сунак: Колкото по-дълга е рецесията, толкоз по-вероятно е степента на оздравяването да бъде по-добра

Икономистите предизвестяват, че седмичните темпове на напредък могат да се забавят. Потребителите евентуално ще бъдат по-предпазливи при разноските, до момента в който актуалният скок в производството и строителството ще загуби първичния подтик и спирането на веригата на доставки ще спъне интензивността.

С най-вече смъртни случаи, свързани от ковид след Съединени американски щати, Обединеното кралство стартира да разхлабва своите ограничавания след повече от два месеца в блокиране. Позволени са срещи в паркове и градини, в случай че се съблюдават разпоредбите за обществено разграничаване. Детските ясли и началните учебни заведения отварят за някои деца и пазарите навън могат да се отворят.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР