Икономическа полиция запечата отдел Местни данъци и такси на Община

...
Икономическа полиция запечата отдел Местни данъци и такси на Община
Коментари Харесай

Икономическа полиция влезе в общината във Видин

Икономическа полиция запечата отдел " Местни налози и такси " на Община Видин, оповестява уеб сайтът на общината.
Разследването се води под надзора на Окръжната прокуратура и е по отношение на подадени сигнали от жители и от кмета доктор Цветан Ценков, гласи сбитото конкретизиране.
 След неуспех на първа инстанция, прокуратурата отново гони неоправдателна присъда за всяване на суматоха против водача на БОЕЦ След неуспех на първа инстанция, прокуратурата отново гони неоправдателна присъда за всяване на суматоха против водача на БОЕЦ
Прокуратурата е обжалвала присъдата на първа инстанция, с която водачът на гражданско придвижване БОЕЦ (България обединена с една цел) Гео...
" Това демонстрира напъните както на Общината, по този начин и на всички институции в Република България за гарантиране на бистрота и правомерност при осъществяване на служебните отговорности от страна на държавните и общинските чиновници ", написа в формалното известие.
До привършване на инспекцията Отдел „ Местни налози и такси “ няма да работи. Междувременно юридическите и физическите лица ще имат опция да заплащат отговорностите си към Общината на касите на обслужващата банка ДСК, както и във всички останали банкови клонове и в офисите на " Изипей ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР