Иконата в родния попфолк Камелия направи своя дебют на малкия

...
Иконата в родния попфолк Камелия направи своя дебют на малкия
Коментари Харесай

Камелия възбужда селски футболисти

Иконата в родния попфолк Камелия направи своя дебют на дребния екран с епизодична роля в сериала на Би Ти Ви “Скъпи наследници ”.

В сериала сексапилната русокоска подвига градуса на замръзналите футболисти от Бели Вит. Певицата, която за втора поредна година се изявява като треньор в музикалното риалити “Гласът на България ”, изигра себе си в българската продукция. Появата й сащиса жителите на селото.
 Камелия направи своя дебют на дребния екран в сериала “Скъпи наследници ”. Камелия направи своя дебют на дребния екран в сериала “Скъпи наследници ”.
По сюжет изпълнителката на “Огън момиче ” идва по покана на кметския наместник Цветан. Камелия забавлява локалните поданици по време на благотворителен мач в селото. “Сега ще ви извърша една моя доста обичана ария ”, споделя фолк дивата, до момента в който се придвижва с каруца към центъра на купона. Особено впечатлени от нейната поява са футболистите на селото, които незабавно откакто виждат изпълнителката, не помнят за студа и стартират да подскачат в снега. Под звуците на песента “Незабравим ” и останалите поданици на селото се включват в забавата.

“Участието ми в “Скъпи наследници ” беше доста прочувствено преживяване. Беше доста хубаво и да се докосна до актьорите, до естествения фон на сериала, който е толкоз естествен. Но е и нещо, което съм изживяла преди доста години. Припомних си времената, когато пях на една женитба. Оказа се, че тя е на стадион, а аз съм звездата на тържеството. Трябваше да пея на едно ремарке, сложено в средата на стадиона, а на него застлан килим… По едно време започнаха да ме разхождат като мечка на синджир да ме видят роднините. Даваха ми пари – кой 2, кой – 5 лв. ”, описа Камелия в свое изявление.
Фолк дивата разкри, че е снимала сцената си на минусови температури, като самата тя пяла напълно леко облечена. Докато изпълнявала песента си, конят постоянно се плашел, мърдал се и каруцата непрекъснато се клатела.

Материалът е оповестен в сп. “Труд Фамилия”, което се популяризира дружно със съботния брой на “Труд”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР