“Игри на волята сезон 5 е към своя край и

...
“Игри на волята сезон 5 е към своя край и
Коментари Харесай

Игрите: Дени проговори за ВРЪЗКАТА си с Мартин Елвиса

“Игри на волята ” сезон 5 е към своя край и всички очи са вперени в интригите, които тази година са в своя пик.

Както е известно фотосите завършиха още септември, само че доста от участниците остават близки и след предаването, като един от главните въпроси е – Има ли нещо сред Денислава и Мартин и продължава ли това и след приключването на формата?

Живо предаване в инстаграм сред част от участниците даде изясненост на някои въпроси, а точно връзките сред Денислава и Мартин, както и слуховете за фамилиарност сред русокоската и спрягания за спечелил формата Иван Рълев.

В конферентен видео чат сред Денислава, Мастагарков, Рълев, Крум и Гатьо, консуматори зададоха въпрос на Дени, дали са дружно с Рълев?

Тя намерено съобщи предпочитание да обясни нещата, като изрично отхвърли да имат освен това от другарство с Рълев, а самия той се засмя на тези клюки. Дени също разяснява и връзките си с Мартин, като акцентира, че това, че един човек играе в комбина с различен състезател в реалитито, не значи, че би трябвало да има нещо интимно сред тях. Рълев подмятна клюки, че Мартин е провел сантиментална вечеря с цветя за най-близкия си човек в “Игри на волята ”, което Денислава също отхвърли.

Денислава пък показа, че майка й Виолета си идва скоро в България и би желала да събере някои от участниците на по една домашна баница.

От през вчерашния ден Мартин е най-новият член на “Гладиаторите ” и следва да проследим развръзката в идващите дни, като Виолета и Мастагарков се чака да бъдат подготвени за удар по софийския казанова на идващите елиминации.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР