Игри на волята: България се снима с разрешението и съгласието

...
Игри на волята: България се снима с разрешението и съгласието
Коментари Харесай

"Нова телевизия": "Игри на волята" се снима с разрешението на всички компетентни институции

Игри на волята: България " се снима с разрешението и единодушието на всички способени институции. Това разгласи " Нова телевизия " в публична позиция, откакто в петък природозащитници упрекнаха медията, че прокарва противозаконен път в предпазена околност и лимитира достъпа на гости до плаж " Листи ", който се намира в Природен парк " Странджа ".

От " Нова телевизия " прецизират, че снимачният развой на риалити формата се реализира на няколко места по крайбрежието на Черно море и ще продължи до началото на септември.

" Екипът на " Олд Скул " ООД –един от водещите продуценти на телевизионни излъчвания, стартира работата по приключенското съревнование на терен с разрешението и единодушието на всички способени институции. Изпълнителният продуцент и членовете на екипа му ще опазват и употребяват обектите, съгласно българското законодателство ", написа още в позицията.

В петък обединението от неправителствени организации и цивилен групи " За да остане природа в България " популяризира до медиите имейл, в който твърди, че " на плаж " Листи ", до който няма улеснен достъп за коли, е прокаран противозаконен път в гората и плажът е блокиран за гости от екипа на телевизионната продукция.

Във фейсбук групата " Да запазим Корал " пък бяха оповестени няколко видео клипове на жена на има Гери Николова, на които се вижда по какъв начин голям брой дървета директно зад плажа са изкоренени, а през мястото очевидно е минавала тежка техника.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР