“Игри на волята: България прикова зрителите пред телевизора с първата

...
“Игри на волята: България прикова зрителите пред телевизора с първата
Коментари Харесай

Участник пощури феновете на Игри на волята, искат го на фи...

“Игри на волята: България прикова феновете пред тв приемника с първата напълно морска борба, в която се впуснаха племената.

Непобедими, Безстрашни и Супергерои се гмурнаха в дълбокото, с цел да извоюват територията, която ще населяват през идната една седмица. Състезателите трябваше да преминат през поредност от тежки трудности в морето, а на финала сред тях и успеха стоеше извънредно сложен пъзел. Безстрашните победиха във водата и завоюваха Резиденцията с голяма преднина пред другите две племена на пъзела. Зрителите са безапелационни, че Филип е главният " провинен " за триумфа и желаят да го видят на край.

" Филип още веднъж сподели,че е непогрешим и Валери също се оправи ужасно, доста ми хареса играта им ", написа почитател на играта. " Филип е доста мощен играч във водата беше като торпедо ", радва се различен. " Благодарение на Филип Джаферович е на резиденцията ", не престават да хранят госпожата други, написа hotnews.bg..


Въпреки увереното начало на Непобедимите, забавянето на Куков в улавянето на ключа и последвалото 3-минутно наказване се оказаха пагубни за племето. Те не съумяха да наваксат изгубеното време и приключиха на второ място, като тази седмица няма да гладуват, само че ще би трябвало да изкарат прехраната си с тежък труд в Стопанството. Морското трасе беше прекомерно изтощително за Супергероите, които заеха последната трета позиция. След лукса на Резиденцията, те ще би трябвало да оцеляват в суровите условия на Дивата река.

Преди тежката териториална борба, трите племена трябваше да изберат идващите си капитани, които да ги поведат през новите тествания. Непобедимите единомислещо гласоподаваха доверие на Генчо, Безстрашните стратегически избраха Валери, а Супергероите повериха знамето си на Гого. Напрежението в племето на Супергероите, подбудено от племенния съвет предходната седмица, продължи да нараства. Виктория влезе в открит конфликт с Илиян, налагайки позицията си в племето, а обединенията станаха още по-изявени. Първата вечеря на Непобедимите в Стопанството се трансформира в тепих за вербален дуел сред Генчо и Куков. Емоциите ескалираха и двамата започнаха да сипят нападки и обиди един против различен във връзка миналата териториална борба и неуспеха на Куков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР