Играта Super Mario Bros излиза през далечната 1985 г. и

...
Играта Super Mario Bros излиза през далечната 1985 г. и
Коментари Харесай

Да бъдеш Супер Марио

Играта Super Mario Bros излиза през далечната 1985 година и от този момент до през днешния ден основателите й не стопират да я обновяват. Явно ползата през поколенията не стихва и те се оправят сполучливо, тъй като тези дни отвори порти първият тематичен парк, отдаден на основния воин Марио.
 Super Mario Bros., Mario Red & Blue Edition и още от Nintendo във връзка рождения ден на Марио
Nintendo единствено за Супер Марио разбирачи

Излиза особено издание с повече екстри

Атрационната зона Super Nintendo World е част от огромния увеселителен парк Universal Studios Japan в японския град Осака.

" Пресъздадохме съвършено света на играта... и ще видите какво е да си Марио ", споделя Аюму Ямамото, маркетинг управител в компанията USJ LLC, която ръководи парка.

Подобно на пъргавия водопроводчик ще имаме шанса да се оправим с редица занимателни трудности, против които ще получаваме виртуални монети. Очакват ни великански пирани, крепости, влакчета и други приказни елементи в действителни размери от фамозната видео игра.

А ако не ни се отскача до Япония, можем да изчакаме откриването на другите две такива тематични зони - в парковете Universal Studios в Орландо и Холивуд. Но още не е ясно по кое време ще отворят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР