Играта на отбора не е никак добра. Не отговаря на

...
Играта на отбора не е никак добра. Не отговаря на
Коментари Харесай

Легенда на “сините”: Шансът на Делио Роси е купата, ако не- ще е пълен провал

Играта на тима не е по никакъв начин добра. Не дава отговор на името на Левски, щом през сезона записваш загуба от Верея
и тъждество с Витоша Бистрица. Берое е мощен тим, само че издънките са повече. Проблем за Левски е, че сега не играе Габриел Обертан. Той е футболист с огромен капацитет, има въображение. Лошото е, че доста постоянно страда от травми. В момента се усеща неговата липса, тъй като французинът е водеща фигура.

Може би още е рано да се приказва и дава оценка на привлечените футболисти през зимата. В бъдеще могат да покажат добра игра, множеството досега не вършат разлика. От новите най-хубаво усещане остава Паулиньо. Той има добра техника и е типично крило, от което тимът имаше потребност.

Шансът на Делио Роси е Купата на България. Ако не вземе трофея, ще е цялостен неуспех – и за него, и за Левски. Дано да избави акцията.

На стадиона няма доста хора, само че тези, които са там, стоят зад тима. Въпреки отрицателните резултати публиката заслужава възторженостти – няма апели за оставка, а поддържат тима.

Ръководството е решило, че няма потребност от състезателен шеф. За мен постоянно ще има място като началник Наско Сираков. В момента Левски има от потребност от такава персона, от фигура като Сираков.

ДОБРОМИР ЖЕЧЕВ, СПЕЦИАЛНО ЗА “ТЕМА СПОРТ”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР