Играта е кой ще излезе най-малко виновен за предстоящите избори.

...
Играта е кой ще излезе най-малко виновен за предстоящите избори.
Коментари Харесай

Първан Симеонов с прогноза кой би спечелил повече при нови избори

Играта е кой ще излезе минимум отговорен за идните избори. Движение за права и свободи и ГЕРБ се поуспокойха малко. Движение за права и свободи легитимира Делян Пеевски. В Политическа партия усещат, че губят рейтинг. При нови избори – най-вероятно ГЕРБ ще бие с повече. Това съобщи политологът Първан Симеонов в ефира на BG on air. 

По думите му доверието в изборите пада.  Не виждам да има различен вид за коалиция. Дори и да има избори – те отново ще са в сходна настройка в Народно събрание, счита Симеонов.

„ Политическият разбор демонстрира, че връзката Движение за права и свободи – ГЕРБ е много здрава и на процедура можем да ги забележим като коалиция. Убеден съм, че каквото са желали – го имат. Това, което ме шокира е неспособността на тези хора да видят какво се случва към тях. Политическа партия са малко бизнес хора и по този начин договарят. Ако бях Борисов щях да оставя акд. Денков за министър председател, с цел да не нося негативите. Щях да отделям и от групите по малко. Така щях да имам различно болшинство. ‘Възраждане “ би трябвало да се следи, това не ми наподобява като отлюспване, а като сериозен разлом в сърцето на партията “, изясни още той.

Времето работи за Румен Радев при всеки ден на тази сглобка. Рейтингът му несъмнено не е като при първия мандат, счита политологът.

По думите му българите са развили незаинтересованост към това, което се случва в политиката, само че това се следи и при политиците.

 

 

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР