Играхме уплашено в първите два мача. Малко трябваше да си

...
Играхме уплашено в първите два мача. Малко трябваше да си
Коментари Харесай

Треньорът на Миньор 2015 Георги Младенов след успеха над ЦСКА: На прав път сме

Играхме уплашено в първите два мача. Малко трябваше да си повярваме. ЦСКА в действителност беше без двама значими играчи, само че без значение от това, играхме като тим, играхме с темперамент, не се предадохме до края и считам, че заслужихме успеха, която в действителност е доста значима за нас, тъй като в този момент градим тим. Това сподели старши треньорът на Миньор 2015 след успеха над ЦСКА в третия кръг на НБЛ за мъже.

" Ние нямаме искания, аз в случай че има по какъв начин несъмнено, желая да печеля всичко, само че по този начин се гради тим, по този начин се гради темперамент и считам, че сме на прав път ", добави Младенов.





" Радвам се, че след двете тежки загуби успяхме да се вдигнем и да победим един от любимците за купата. Дано по този начин да продължим ", разяснява Лъчезар Тошков.

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски не даде изказване пред медиите след края на мача против Миньор. " Червените " бяха без двама от главните си играчи - Георги Боянов и Кейлъб Уесън.

Помощник-треньорът Даниел Клечков съобщи, че тимът е изгубил, тъй като е изгубил битката. " Играхме едва в отбрана и имахме невисок % в нахлуване ", изясни Клечков.

" Поздравявам Миньор за метода, по който играха. За първа година са в НБЛ, през днешния ден бяха по-добри от нас, за жалост. Ние ще си създадем разбор от този мач. Силно се надявам това да е най-слабият ни мач този сезон. Ще си извадим поуките и ще бъдем по-добри идващия път ", сподели играчът на ЦСКА Васил Бачев.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР