Играх преди доста време в ПАОК. Времената са различни, отборът

...
Играх преди доста време в ПАОК. Времената са различни, отборът
Коментари Харесай

Бербатов: Стоилов знае как да подреди отбора, очаквам победа

" Играх преди много време в ПАОК. Времената са разнообразни, тимът е друг, всичко е друго. Амбициите им постоянно са били огромни. Идват тук да откраднат нещо. Аз ще следя дуела, както този на Ботев (Пловдив). Пожелавам триумф на всички наши тимове, които играят в шампионатите. Няма ужасно, с който и да играеш. По някакъв различен метод се одобряват тези шампионати. Левски също ще подходи по този начин ", стартира Бербатов.
 Може ли Левски да отприщи нова Може ли Левски да отприщи нова "синя приказка "?
" Станимир Стоилов знае по какъв начин да подреди тима. Ще бъде забавен мач. Аз чакам хубава атмосфера. Това са български тимове, без значение кой играе. Който и да е в шампионатите, той играе от името на България. Делението при мен към този момент го няма. Аз поддържам всички тимове ", добави той.
 Шокиращи вести от Шокиращи вести от "Герена " - Мъри: Загубата е сериозна
" Очаквам победа. Победата постоянно играе добре за самочувствието, без значение дали ще е минимална. Важно е да вземеш възприятието на задоволеност след мача, дава ти повече самочувствие, до момента в който загубата ти играе на душeвността. Добре е постоянно да започнеш с победа в тези шампионати ", приключи някогашният нападател.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР