Играейки в първия си четвъртфинал на тревни кортове в кариерата,

...
Играейки в първия си четвъртфинал на тревни кортове в кариерата,
Коментари Харесай

Алкарас: Григор е топ тенисист на всяка настилка, особено на трева, но аз играх много добре

Играейки в първия си четвъртфинал на тревни кортове в кариерата, Карлос Алкарас употребява бърз старт и мощен свършек, с цел да надвие Григор Димитров в Куинс Клъб. Победата на испанеца с 6-4, 6-4 му донесе и трети пореден триумф над първата ни ракета в също толкоз срещи. Младият гений се класира за осмия си полуфинал от девет шампионата, в които е взел участие през сезона - единственото му ранно отпадане пристигна в третия кръг на Мастърса в Рим.


" Работата, която свърших, мачовете, които изиграх на високо равнище, ми помогнаха преди този сложен дуел. Григор е топ състезател на всяка настилка, изключително на трева, той усеща топката доста добре. Аз просто играх доста мощно от началото до последната топка ", сподели Алкарас след мача с нашия тенисист.

В спор за място на финала той ще се изправи против американеца Себастиан Корда, който надигра Камерън Нори в два сета. Предвид другите двама полуфиналисти в конкуренцията - Холгер Руне и Алекс де Минор, всички останали в шампионата са под 25-годишна възраст. " Страхотно е да играеш против младите играчи като мен. Това е настоящето потомство, ние слагаме стандартите и ще играем доста мачове между тях - ще бъде в действителност занимателно ".

" Себи, той е мой другар. Влиза в този мач, играейки страховит тенис. Разбира се, че дуелът ми с него ще бъде доста добър. Надявам се публиката да се наслаждения на тази среща, тъй като е нещо особено ", добави международният номер 2. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР