Играчите на Маначестър Юнайтед не са доволни от методите на

...
Играчите на Маначестър Юнайтед не са доволни от методите на
Коментари Харесай

11 футболисти искат да напуснат Юнайтед заради Рангник и Роналдо

Играчите на Маначестър Юнайтед не са удовлетворени от методите на работа на краткотрайния управител на клуба Ралф Рангник и част от тях не съумяват да се приспособяват към схемата му на игра 4-2-2-2, оповестяват разнообразни издания в Англия.

Освен това в съблекалнята на отбора се е зародило неодобрение по разнообразни аргументи, една от които е привличането на Кристиано Роналдо през лятото, което пък е довело до основаването на разнообразни групи и е влошило внезапно атмосферата в отбора в последните месеци.

Медиите допълват, че цели 11 играчи имат предпочитание да изоставен отбора в този момент или през лятото. Именно това ще е евентуално най-голямото предизвикателство пред Рангник в идващите седмици, в случай че желае да предотврати пагубен сезон за отбора в края на акцията, задача, която му бе предоставена при назначението преди няколко седмици. За помощ в работата с играчите и обединяването на съблекалнята е помолен Майк Фелън, който бе част и от щаба на Солскяер, както и спортният психолог Саша Ленс, който дойде като част от щаба на германеца.
 Юнайтед най-сетне назначи заместител на Ед Уудуърд
Юнайтед най-сетне назначи заместител на Ед Уудуърд

Ето кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР