Играчите на „Локомотив-Мездра“ постигнаха втора домакинска победа в пролетния дял

...
Играчите на „Локомотив-Мездра“ постигнаха втора домакинска победа в пролетния дял
Коментари Харесай

Втора поредна домакинска победа за „Локомотив-Мездра“, следва гостуване в Плевен /снимки/

Играчите на „ Локомотив-Мездра “ реализираха втора домакинска победа в пролетния дял на шампионата в Северозападната Трета лига. Този път „ червено-черните “ надвиха над противниците си от ФК „ Вихър “/Славяново/ с 1:0.
Срещата стартира с минута безмълвие в памет на дългогодишния състезателен активист и публицист Младен Кирилов, който умря на 74-годишна възраст.
Първото полувреме на дуела, управителен от елитния рефер Николай Малджански, стартира с превес на „ Локомотив-Мездра “. На няколко пъти покрай повеждане в резултата бяха Кирил Кръстев и Валдемар Стоянов, а удар на Илия Илиев мина на сантиметри от десния непряк дирек на вратата на гостите.
След почивката в игра влезе Румен Рангелов, заменил на терена Кирил Кръстев. В 57-ата минута на срещата Илия Илиев комбинира с нападателя Валдемар Стоянов, който с топовен изстрел означи седмото си попадение през сезона и откри головата сметка за „ Локомотив-Мездра “.
След попадението играта се накъса и последваха няколко нелеки спречквания сред футболистите на двата тима. В 73-ата минута на срещата играчите на „ Локомотив-Мездра " останаха с човек по-малко на терена след втори жълт, респективно червен картон на полузащитника Владимир Найденов.
За тима на „ Локомотив-Мездра “ в игра се включиха: Ивайло Сайков, Алексзандър Петров, Мирослав Божинов, Камен Каменов, Любослав Петров (заменен в 90-ата минута от Михаел Парасков), Николай Михайлов, Марио Иванов, Владимир Найденов, Валдемар Стоянов, Илия Илиев (заменен от Николай Лазаров в 63-ата минута) и Кирил Кръстев (46‘ – Румен Рангелов)
Следващият дуел на „ червено-черните “ е на 17 март, неделя, когато играчите на Николай Николов ще гостуват на ФК „ Спартак “/Плевен/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР