Играчът на мача Станислав Иванов беше щастлив от попадението, което

...
Играчът на мача Станислав Иванов беше щастлив от попадението, което
Коментари Харесай

Станислав Иванов: Търсех гола, победата е сладка

Играчът на мача Станислав Иванов беше благополучен от попадението, което наниза в мрежата на Арда. На процедура с него беше убита интригата в дуела и той проучва пред DIEMA SPORT по какъв начин се стигна до този прецизен изстрел.

"Инстинктивно отидох на позицията за гола. Можех и преди този момент да вкарам, само че не съумях. Търсех обаче попадението и съумях да го реализира. Важното е, че победихме, доста значими бяха трите точки. Сладка победа за нас. Всеки, който изпуска се ядосва. Важното е обаче, че означих в последна сметка ", съобщи Иванов пред DIEMA SPORT и разкри тайната за триумфа.

"Спазихме тактическите инструкции, бяхме търпеливи, знаехме, че няма да имаме доста шансове и когато дойдат, би трябвало да ги използваме ", съобщи младият нападател, за който това беше юбилеен 50-и мач със синята фланелка.

"Даже не знаех, че ми е юбилеен този мач, за мен всеки е значим. Не мога да обобшщавам мачовете си, желая да се представям на високо равнище и да усъвършенствам представянето си ", добави Иванов и отхвърли да приказва за гонене на шампионската купа.

"На Левски постоянно са идентични задачите. Гледаме мач за мач и след всеки идващ мач ще проучваме задачите си и дали можем да сме първи. Прекалено доста мачове има към момента, с цел да приказваме за купа ", приключи Станислав Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР