Игра с предметни награди е част от новата информационна кампания

...
Игра с предметни награди е част от новата информационна кампания
Коментари Харесай

Здравното министерство започва игра с награди, за да ускори ваксинацията

Игра с предметни награди е част от новата осведомителна акция за поощряване на имунизацията против COVID-19, оповестиха от здравното министерство. В нея ще бъдат раздадени общо 102 смарт часовника.

В играта могат да вземат участие всички, които са на възраст над 12 години и се имунизират в интервала 30 септември - 31 октомври, без значение дали си слагат първа или втора доза. С една регистрация ще се взе участие във всички тегления на награди.

Играта ще бъде разпространявана със известие до клиентите и на трите мобилни оператора. Призивът за имунизация ще бъде изпратен и до хората, които към този момент са го създали, прецизират от Министерство на здравеопазването.

Играта е следващ опит да се увеличи интереса към имунизацията. В момента в България има остатък от ваксини, част от които са покрай приключване на периода им на валидност, а ползата е слаб. По последни данни от през днешния ден първа доза са си сложили малко над 2.53 млн. българи, а със приключен имунизационен цикъл са 1.32 млн.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР