Игра на цивилизационен избор е поставено Народно събрание. Цивилизован избор

...
Игра на цивилизационен избор е поставено Народно събрание. Цивилизован избор
Коментари Харесай

Радостин Василев: Слави Трифонов не е близък с никого, явно има за какво да бъде гузен

" Игра на цивилизационен избор е сложено Народно заседание. Цивилизован избор дали мафията ще се върне на власт със своите парламентарно показани групи ГЕРБ и Движение за права и свободи ", това съобщи Министърът на спорта в оставка Радостин Василев пред Българска национална телевизия.

" Аз и петима народни представители, които ще станат повече - не можем да участваме в това ", безапелационен беше той.

" Ръководството на Има Такъв Народ има от какво да се тормози и търси излаз, посредством тези, против които сме се борили ", продължи Василев.

" Страх в ГЕРБ, че е допустимо с минаване на времето да не се събере болшинство, което да смъкна държавното управление ", съобщи той във връзка с вота на съмнение, внесе от ГЕРБ.

" ГЕРБ в никакъв случай не ги е интересувал българският народ, а шкафчетата на Борисов. Не считам, че партия, на която съм дал две години от живота си може да има експертен кабинет с ГЕРБ. Трябва да намерим път, с цел да спасим страната ", безапелационен беше той.

" Моята съвест не е да върна ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт. Продължавам да беседвам с наши народни представители, разочорованието и страхът са огромни, само че в идващия ден ще ни поддържат още хора ", сподели Василев и добави, че в идващите дни би трябвало да има развръзка по въпроса.

" Аз разбрах, че ще съм министър един ден преди да бъда определен ", съобщи той, а по думите му кандидат-премиерът на Има Такъв Народ от предходните избори Пламен Николов е схванал това час преди да бъде номиниран.

" Ива Митева е страховит админ, само че Слави Трифонов не е непосредствен с никого. Не съм го виждал, откогато станах министър. Няколко пъти съм приказвал по телефона с него по банални тематики. Нашият водач не обича да се среща с депутати и министри. Явно има защо да бъде виновен. Тошко Йорданов и Слави Трифонов са предателите ", безапелационен беше той.

По думите му никой не желае да работи с Има Такъв Народ, тъй като " не се знае най-после какво ще реши господин Трифонов ".

" Страшно доста съм му вярвал, само че когато той погазва една идея, не могат да застана зад него ", добави той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР