Иглата отдавна се използва като средство за шиене на дрехи. Прародителят

...
Иглата отдавна се използва като средство за шиене на дрехи. Прародителят
Коментари Харесай

Черната злоба ще се върне към врага, просто хвърлете безопасна игла във вряща вода и гледайте!

Иглата от дълго време се употребява като средство за шиене на облекла. Прародителят на безвредната игла, която използваме толкоз постоянно в всекидневието е фибата. Измислена е от шумерите, живели през IV-III век пр.н.е. д. А, както знаете, шумерите са били високо развита и образована цивилизация. Следователно не може да се отхвърли фактът, че те са употребявали фиби за задачите както на самоотбрана, по този начин и за духовна сигурност.

Не е известно тъкмо, само че в някакъв миг от историята щифтът стартира да се употребява освен за свързване на тъкани. Тя се трансформира в мощен талисман против зли мисли и възгледи. Днес иглата за зло око и повреждане се употребява в доста вярвания и обичаи.

Прикрепя се към облеклата на новородените. Възрастните също постоянно употребяват този предмет, с цел да се предпазят от недоброжелателни хора. Намерили сме за вас неповторим и ефикасен метод да се справите с неприятните планове. Можете да се отбраните с един дребен предмет. И резултатът ще ви зарадва дълго време. Този елементарен обред може да се направи от всеки, който усеща, че е станал жертва на неприятните мисли и възгледи на други хора.

ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ ЗЛИ ОЧИ И ЩЕТИ

Всичко, което би трябвало да извършите, е да следвате деликатно ритуала. Вечер, за предпочитане сами, към час преди лягане, вземете нова безвредна игла. Размерът няма значение, може да е дребен или огромен. Сварете вода, налейте цялостна чаша вряла вода. След това отворете иглата и я хвърлете в тази вряла вода. След това кажете шушукайки следните думи: „ Както горещата вода става ледена, по този начин и гневът на врага ще изостане зад мен. Наистина! “

Поставете чаша вряла вода на перваза на прозореца и я оставете там до сутринта. След като извършите този обред, заспите и не мислете за нищо. И заран, когато се разсъните, вземете тази чаша. Извадете безвредната игла от нея и излейте водата от чашата в пръст на открито.

В никакъв случай не я изсипвайте в мивката или канализацията, не поливайте с нея домашните цветя. Тази вода би трябвало да напусне къщата и да отиде в земята. Когато излеете водата, кажете същите думи, единствено леко изменени: „ Както горещата вода стана ледена, по този начин и гневът на врага остана зад мен. Наистина .

След този обред, иглата, която плува във водата, става ваш амулет. Носете го постоянно със себе си. Можете да го закачите на облеклата си или просто да го поставите в чантата си. Не го давайте на никого и не го предавайте. Тя правилно ще ви пази от зли очи.

Силата на ритуала

Ефектът от подобен обред е към година. След една година, в случай че почувствате потребност да повторите този обред, изхвърлете остарялата игла. Вземете нова и направете всичко от началото до края.

По всяко време хората се пробват да се предпазят от всевъзможни неприятности. Често проблемите ни са директно подвластни от нечия злоба или недобри думи, изречени към нас. Следователно всеки човек се стреми да има отбрана даже на ментален проект.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР