Идват нови избори. Давайте да хванем последния влак - реформата

...
Идват нови избори. Давайте да хванем последния влак - реформата
Коментари Харесай

Плевнелиев: Има основания за импийчмънт на Радев, но не сега


Идват нови избори. Давайте да хванем последния трен - промяната и смяната би трябвало да се случи, да се засилят институциите и дано   да се създадат специфични екипи, които да работят тук на място. За това настоя президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев пред Нова телевизия.

По думите му България през днешния ден е наникъде - без проект и посока, доста тежки провали на интернационалната сцена и всичко това е гарнирано с тежката политическа рецесия у нас. Плевнелиев е уверен, че ГЕРБ ще довършат правосъдната промяна след предварителните парламентарни избори на 2 април и ще одобряват механизъм за надзор над основния прокурор и заместниците му.

Той дефинира още като неправилна концепцията да се работи за импийчмънт на президента Румен Радев тъкмо сега. Има доста учредения за импийчмънт, само че не и сега, посочи Росен Плевнелиев и добави, че едно от основанията е, че президентът е нарушил Конституцията на България.

Плевнелиев прикани ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България да намерят решение на предварителните парламентарни избори да създадат държавно управление, а не да се даде още власт на президента Румен Радев, нови избори 2в1 наесен, гарнирани вероятно с  ако " Възраждане " съумеят да съберат задоволително гласове.

Той прикани миротворците в България да се извърнат към Путин да се спре и да седне на масата да договаря за мир. Ако режимът на Путин завоюва тази война, ще интегрира Беларус и ще посегне към Полша, предизвести Плевнелиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР