Идеята за парад на Българската армия в Деня на храбростта

...
Идеята за парад на Българската армия в Деня на храбростта
Коментари Харесай

СДС: Идеята за парад на Българската армия в Деня на храбростта трябва да бъде внимателно обмислена

Идеята за церемониал на Българската войска в Деня на храбростта би трябвало да бъде деликатно премислена. Това се показва в позиция на Съюз на демократичните сили.

"Във връзка с Цветница, Възкресение Христово и Гергьовден, призоваваме ограниченията против разпространяването на ковид да се запазят и даже да се засилят там, където са открити опасности за нарушаването им по време на празниците.

Започва стерилизация на пространствата към всички храмове в София

От друга страна, приветстваме опцията след празниците да се позволяват разходки в паркове и планини, при съблюдаване на всички наставления за сигурност.
Надяваме се, че с дисциплинираност и разсъдък можем да преминем по-леко през този сложен за българския народ интервал “, се показва още в позицията.

"В този смисъл, концепцията парадът на българската войска за Деня на храбростта да се състои, би трябвало да бъде деликатно премислена.

Провеждането му евентуално ще повдигне духа на нацията, само че в този момент здравето й е неоспорим приоритет. Разходите, колкото и да са редуцирани, ще бъдат направени. Не е ли по-добре тези средства да се насочат към належащите потребности на хората с бели престилки и чиновниците на реда на първа линия?!

Наред с това, в случай че прецизно се съблюдават наредбите на Националния действен щаб, в което не се съмняваме, бойците и офицерите би трябвало да са с маски.
Дали тази панорама ще повдигне духа на нацията?! “, прибавят от Съюз на демократичните сили.

"Славната Българска войска в никакъв случай не е допускала нейно знаме да бъде пленено и по тази причина мъчно можем да си я представим да марширува с маски. Досега България сподели, че се оправя с разсъдък и самообладание с рецесията.

Не би трябвало да се отпускаме, тъй като виждаме какво се случва в други европейски страни, които не възприеха тази опасност задоволително съществено.

Църквата ще направи взаимни отстъпки поради ковид, само че няма да затвори храмовете

Болестта към момента не е победена. Заради прекален оптимизъм може да загубим това, което постигнахме с доста старания и дисциплинираност!

Нека да продължим по този начин, с цел да се зарадваме скоро на щастлива развръзка! “, показват в позиция от партията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР