Идеята се заражда преди години в Милано, но днес тя

...
Идеята се заражда преди години в Милано, но днес тя
Коментари Харесай

Литературният конкурс Коледа в писмо“ търси вдъхновяващи истории

Идеята се заражда преди години в Милано, само че през днешния ден тя има доста почитатели и у нас. Най-емоционалните истории ще бъдат отличени от особено жури, а по-късно ще тръгнат на път към някой чужд. Всички писма са анонимни, а създателите се подписват с псевдоними.

Пътят на едно писмо. От чужд до чужд. С прочувствената вдъхновяваща история написаното на листа поема към сърцата на хората в месеца на чудесата.
Мила Боги, " Коледа в писмо ": Има някаква магия в това някой да излее сърцето си на хартия и ти да го хванеш.
Всяка история крие зад себе си човек. Всеки почерк - друга психика - от време на време тъжна, различен път радостна. Винаги обаче е написана от сърце, а водеща е силата на желанието.
Мила Боги, " Коледа в писмо ": Пишейки до чужд, ние в действителност пишем към себе си, т.е. изграждайки облика на този чужд човек ние постоянно неумишлено му слагаме характерности, които припознаваме.
За Коледа писмата ще поемат на път, с цел да търсят своя адресат. И по този начин, без да осъзнае човек може да открие нов другар. На другия завършек на България или в прилежащия блок.

Любовта е най-голямата мощ, която направлява света.Пътят към желанието постоянно се оказва сложен, само че с цел да се сбъдне би трябвало да го желаеш мощно и от сърце!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР