Идеята на самоизолацията на мнозина може би се вижда плашеща

...
Идеята на самоизолацията на мнозина може би се вижда плашеща
Коментари Харесай

Как минава денят в изолация на Папи Ханс? - slava.bg

Идеята на самоизолирането на мнозина може би се вижда плашеща - без излизане, без контакти с близки хора. Но предизвикването се оказа прелестно за мнозина. Сред тях е и Папи Ханс, който дефинира себе си като хипохондрик.

Папи Ханс пусна ария, с която предизвиква всички да си останем у дома. Клипът е изработен от голям брой клипчета, снимани от вкъщи на Папи Ханс, а в ъгълчето пък виждаме... Дара.

Изпълнителят обаче разясни, че в никакъв случай не е страдал по минали любови, само че пък с Дара са останали извънредно близки другари, а в изискванията на домашна изолираност си приказват доста.

Самият Папи Ханс призна, че повече от 2 седмици не е излизал на открито, а изплашен от идващата болест се запасил с забележително количество паста, леща и фасул. Освен това си поръчвал храна, а и другари му носели понякога. Така с наличните хранителни запаси пеещият артист открил, че може да се нахрани и без месо.

Папи Ханс показа още, че в никакъв случай не е водил по-здравословен метод на живот. В момента спи по 8 часа дневно и тренира всеки ден. Установил е, че и без тежести може да тренира пълноценно и за себе си е решил, че и след спешната обстановка ще тренира съвсем напълно вкъщи.

Що се отнася до поезията, Папи Ханс показа, че все още не усеща нужда да написа такава. С песента било друго - всичко там се случило за 3 часа, предава Dariknews.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР