Идеята на Константин Бачийски за развитие на авиобаза Равнец и

...
Идеята на Константин Бачийски за развитие на авиобаза Равнец и
Коментари Харесай

Летището в Равнец залегна в икономическата програма на правителството

Идеята на Константин Бачийски за развиване на авиобаза Равнец и превръщането ѝ в свободна безмитна зона със лично карго летище залегна публично в икономическата стратегия на държавното управление.

По време на договарянията за съдружно съглашение участниците в тях се сплотиха към концепцията " съществуващо летище да се комбинира с безмитна зона " . Те са на мнение, че по този начин ще се основат условия за отделяне на логистични и индустриални хъбове, които да дадат конкурентно преимущество на дадения район и страната.

" Това, което аз видях като капацитет в летище Равнец и работя през последните години за реализирането му, беше признато, както на равнище специалистите по този начин и на равнище ръководещи. Нещо повече планът среща цялостна поддръжка от отрасловите министерства . " показа Константин Бачийски.

Според народния представител случилото се е доказателство за това, че всичките му старания, отдадени на развиването на остарялата авиобаза са си коствали, тъй като " моделът Летище Равнец " ще бъде прибавен от държавното управление.

Показателно за вероятността на Равнец е това, че за къс интервал от време поддръжката си за летището показаха президентът Румен Радев, както и министър председателят Кирил Петков,

При предходното ръководство Константин Бачийски не получи никаква поддръжка от общинска и държавната власт. С доста старания и с персонални средства той съумя да придвижи процедурата по лицензирането на летището . По този метод стана един от дребното българи, които вложиха свои средства за развиването на публичен обект със стратегическо значение за района.
 Бургас скоро ще има второ летище
Бургас скоро ще има второ летище

По концепция на Константин Бачийски




Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР