Идеята на Кирил Петков - българите да даряват пари за

...
Идеята на Кирил Петков - българите да даряват пари за
Коментари Харесай

Трифонов: Идеята на Петков българите да даряват пари за оръжие е най-чудовищна глупост

" Идеята на Кирил Петков - българите да подаряват пари за оръжие за Украйна, е най-чудовищната нелепост, която съм чувал. Трябва да се подаряват пари за избавяне на човешки животи, а не за закупуване на оръжия. Това с оръжието е работа на страната, а не на елементарните хора ".

Това написа във Фейсбук водачът на „ ИТН " Слави Трифонов.

" Тъй като силата е в истината, ще ви кажа един факт. Моят екип е създател на концепцията за благотворителната акция “Българската Коледа ”. И по-конкретно - Росен Петров, когато работеше за нас. И когато президент беше Георги Първанов в първия си мандат. Ние я правихме първоначално, в този момент други хора я вършат. Но “Българската Коледа ” съществува и до през днешния ден и е помогнала на хиляди деца. Извинете - българският народ е оказал помощ на хиляди деца. И това е почтено, човеколюбиво и вярно ", сподели още Трифонов.

Припомняме, че в понеделник министър председателят Петков разгласи акция за набиране на средства за Украйна за муниции.

" Изпращането на военна помощ за Украйна изисква политическо, само че и публично единение. Мисля, че е време да обърнем тази социална сила в действителни дейности “, написа той. И добави, че като министър председател ще продължи да работи за това България да има единна позиция въз основата на осведомен избор. Петков прикани всеки български жител, който в действителност желае да помогне на Украйна, да подари една заплата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР