идерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов

...
идерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов
Коментари Харесай

Симеонов: Пълен крах на политическите амбиции на президента

идерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов разяснява за митингите и напрежението през днешния ден на площад „ Независимост” и изявлението на президента Румен Радев пред Народното събрание в обстойно изявление за уеб страницата „ ”.

„ Сцените, на които бяхме очевидци, не вършат чест на никоя демократична нация. Бяхме очевидци на брутални подиуми, на потърпевши служители на реда, на ударени с павета служители на реда, обгазени. По какъв метод това ще способства до осъществяването на каквито и да било политически претенции?

Днешният митинг мога да го окачествявам като срамна страница в актуалната история на България .

Но, въпреки това, мога да направя една такава констатация, моя персонална, че това беше и тотала, цялостен провал на политическите упоритости на президента Радев. Видя се, че поддръжката, на която може да разчита..., хора без каквато и да е политическа просветеност.

Цялата група, съгласно мен беше не повече от 2 000 индивида, което при организацията, при цялостната медийна офанзива и готовност, която я виждаме и по трите малките екрани, за жалост, това си е просто неуспех на президента. Да не приказвам, че той не можа да надмогне дребнавото си его на кадрови боен, за жалост.

Така не става. Не може по този начин да се влиза в политиката по този жесток, дебелашки метод ,

с конфигуриране на обществото, на части от хората едни против други, с експанзия, с провокации, с квалификации от последна инстанция, сякаш е Господ Бог. Този човек, съгласно мен, за четири години не можа да разбере къде е, какво би трябвало да прави и какви са му задълженията”, съобщи Симеонов.

Според него полицията от дълго време е трябвало да скапе палатковите лагери, които блокират придвижването на основни кръстовища в столицата. „ Когато и да го направи, е закъсняла. Това тероризиране на жителите на София и на няколко огромни града от дълго време трябваше да бъде прекъснато, тъй като плащаме налози за това. Това би трябвало да се ликвидира час по-скоро”.

Той е безапелационен и че ръководещата коалиция ще изкара мандата си .

„ Нямайте никакви подозрения, в това число и от последните събития. Без проблеми се събраха нужните подписи за Конституцията. Подписите ги има, планът е импортиран и мисля, че на всички, които претендираха, скачаха и викаха за Велико Народно заседание и за нова Конституция, устата е затворена”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР