Идентифицирани са кандидатите за поста министър-председател на Великобритания, те са

...
Идентифицирани са кандидатите за поста министър-председател на Великобритания, те са
Коментари Харесай

Британският парламент гласува за министър-председател

Идентифицирани са претендентите за поста министър-председател на Англия, те са общо осем, заяви Греъм Брейди, началник на парламентарната комисия.

В първия тур на гласуването, плануван за 13 юли, бяха позволени: някогашният министър на финансите Риши Сунак, министърът на външните работи Лиз Тръс, заместник-министърът на търговията Пени Мордонт, министърът на финансите Надим Захави, някогашният външен министър Джеръми Хънт, ръководителят на комисията по външни работи на Камарата на общините на английския парламент Том Тугендхат, основният прокурор на Англия и Уелс Сю-Елън Брейвърман и депутатът Кеми Баднок.

Това оповестява ТАСС с позоваване на Брейди.

Британският министър председател Борис Джонсън се съгласи да се отдръпна. Той ще бъде министър-председател до избирането на нов. Ръководителят на английското министерство на защитата Бен Уолъс, който беше считан за един от кандидатите за креслото на министър-председателя на страната, разгласи отхвърли си да се бори за тази позиция.

Превод: ПИ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР