Идеен проект за нов стадион на ЦСКА представи заместник-председателят на

...
Идеен проект за нов стадион на ЦСКА представи заместник-председателят на
Коментари Харесай

Идеен проект за нов стадион на ЦСКА върху сегашните насипи! Представи го Борислав Игнатов

Идеен план за нов стадион на ЦСКА показа заместник-председателят на Столичния общински съвет и някогашен претендент за кмет на София арх. Борислав Игнатов. Предложението е за създаване на стадион, който дава отговор на най-високата четвърта категория на УЕФА, върху съществуващите диги на стадиона в Борисовата градина.

Игнатов разгласява голям брой фотоси и видео в персоналния си профил във Фейсбук.



„ Здравейте Армейци, Преди празниците, за моя изненада, чух несправедливи упреци от някои от вас, че „ съм бил срещу “ построяването на нов актуален стадион „ Българска войска “ на мястото на съществуващия. Това доста ме засегна, тъй като за мен градската съсипия в София е непоносим проблем ”, написа архитектът.

„ Казвал съм в изявленията, че някогашните ръководещи ви баламосват от години с подправени обещания, само че това в никакъв случай не е значело, че съм срещу стадиона. Напротив, постоянно съм бил за действителното решение на казуса.  За да поддържа думите си на дело, желая да ви оказа помощ като проектант, с това предложение за реален и осъществим абстрактен план за „ Българска войска “. Така образно ще знаете какви са проблемите, по какъв начин да се решат, какво би трябвало да желаете от управлението на клуба, какъв брой ще коства стадиона и за какъв брой време би станал действителност ”, добавя Игнатов.

Архитектът твърди, че игрища от сходна категория костват към 2000 евро на зрителско място.

„ Това значи, че в случай че стадионът е с 25 000 места, той ще коства към 50 милиона евро. Разбира се точната сума ще зависи от подробната  планова разработка и потенциал. Ако се усъвършенства строителството, сумата може да бъде съкратена сензитивно ”, споделя още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР