Идеален за тези, които трябва да свалят излишните килограми и

...
Идеален за тези, които трябва да свалят излишните килограми и
Коментари Харесай

Кисело мляко, лимон и куркума и се стопявате за две седмици

Идеален за тези, които би трябвало да смъкват непотребните килограми и имат тонизирано тяло. Този способ ще ви помогне да отслабнете по натурален метод и без странични резултати! Напитка с кисело мляко – Много елементарно се прави от необятно употребявани съставки като кисело мляко, лимон и чили.

Ако в кухнята ви няма чили, можете да добавите и куркума и джинджифил. Кои са изключително потребни при диети.Киселото мляко, смесено с лимон, е същинско знамение за фигурата и ще ви помогне да отслабнете. Ако изпитвате усложнения със загуба на тегло (особено в региона към корема), несъмнено би трябвало да опитате тази примес.

И по този начин, по какъв начин да сготвям кисело мляко с лимон и куркума, с цел да отслабнете?

Тази диета с кисело мляко с лимон изисква към 2 седмици. Направете тази рецепта с кисело мляко и лимон и мазнините в корема ще изчезнат. Освен това бързо ще отслабнете.

Външният ви тип ще наподобява по-здрав.

Рецепта за кисело мляко за намаляване с лимон и куркума

съставки:

Половин чаша лимонен сок

1 чаена лъжичка пикантен пипер (джинджифил и куркума също)

3 супени лъжици мазно кисело мляко

Приготвяне на кисело мляко с лимон и куркума за намаляване

Първо смесете упоменатите нагоре съставки (лимонов сок, кисело мляко и черен пипер) в подобаваща купа. Второ, уверете се, че изисква добра поредност.

Режим на ползване

Използвайте тази примес половин час преди лягане. След като я изядете, не трябва да ядете нищо друго. Поддържайте тази диета най-малко 2 седмици. След 2 седмици ще видите измененията.

Инфо:зажената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР