И за децата е ясно, че службите не работят. Българските

...
И за децата е ясно, че службите не работят. Българските
Коментари Харесай

Лорер: И за децата е ясно, че службите не работят

И за децата е ясно, че службите не работят. Българските служби не работят за българския интерес. Министерство на вътрешните работи се намира в държавното управление на акад. Николай Денков. След промените, службите следва най-сетне да проработят за определеното законно държавно управление на страната. Те са значими за сигурността, а тя е отговорност на кабинета. Това съобщи в ефира на БТВ Даниел Лорер, народен представител от " Продължаваме промяната - Демократична България ".

" Ако Румен Радев желае да ръководи еднолично, то дано подаде подобен план, ще има разискване. Но не е подобен случая в страната ни. Радев даже си разреши да разгласи политическо придвижване, до момента в който е президент. Президентът е фигура, която би трябвало да сплотява българската нация, а не да господства. Фигурата на президента би трябвало да бъде там, където му е планувано по Конституция. ", разяснява Лорер.

" Всички закони, свързани с Плана за възобновяване и резистентност, би трябвало да бъде признати по график, там работим с ГЕРБ и Движение за права и свободи, както и всичко обвързвано с еврозоната и Шенген ", съобщи депутатът.

" Движение за права и свободи не вземат участие в изпълнителната власт, само че в законодателната власт са на масата. Нашите подписи с тези на Движение за права и свободи към този момент ще са на доста документи в Народното събрание ", отговори той на въпрос дали Движението е част от " НЕкоалицията ".

Той акцентира, че Пеевски няма да бъде препоръчан и подсилен от парламентарните групи в Народното събрание за началник на ДАНС.

" ПП-ДБ се явяваме дружно на локалните избори, макар всички спекулации, че този " брак " ще се разтрогне ", добави депутатът от обединението.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР