И всичко това е пред очите на учителите им, а

...
И всичко това е пред очите на учителите им, а
Коментари Харесай

Чалга до дупка и балони с райски газ - вижте как се изпращат от Френската гимназия в Бургас

И всичко това е пред очите на учителите им, а балът още е надалеч

Зрелостниците от бургаската гимназия по романски езици ПГРЕ „ Г.С. Раковски ” повеждат заедно с класните си ръководители " самобитно " празненство довечера, което няма нищо общо с абитуриентския им бал. Това, което се случва в огромна зала на хотел в центъра на града, участниците са нарекли изпращане. 

Наш четец ни изпрати фотография, на която ясно се виждат зрелостници, дишащи балони. Още от 18 часа музикалното оформление е прераснало в тежка чалга, а държанието на зрелостниците приличало по-скоро на изтървани от гората диваци, макар че множеството са били с публични дрехи. 

Според очевидци на протичащото се и все още, учителите седели на фотьойлите във фоайето, защото не са можели да устоят на децибелите. 

На въпрос какво дишат в тези балони разюзданите младежи, с подигравателни усмивки девойките са обяснили, че това са " домашни балони ", които те си носели от у дома. 

" Алармирам и упорствам органите на Министерство на вътрешните работи да се намесят навреме и да прекратят тази вакханалия, която сигурно няма да завърши добре още преди настъпването на нощта, а е към момента понеделник - начало на работната седмица и до 24 часа има още доста време. Не може това да са възпитаници, за които де факто образователната година не е завършила ", споделя очевидецът. 

Поведението на младежите из фоайетата на елитния хотел е недопустимо за гостите му. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР