И все пак той събра кураж да сложи окончателен край

...
И все пак той събра кураж да сложи окончателен край
Коментари Харесай

Животът на Ники със Саня бил ад! Краят на връзката й с Деян Донков оставил тежки поражения върху психиката на актрисата

И въпреки всичко той събра кураж да постави финален завършек на брака им след бурно общуване. Причината за комплицираните им връзки било истеричното държание на актрисата. Емоционална неустойчивост и разочарования от предходни връзки я трансформирали в неуравновесена жена, която непрекъснато желае внимание, писа „ Галерия “.

В арт гилдията от дълго време се приказва за грозни кавги посред им, чийто основен основател бил Саня. Тя го ревнувала неконтролируемо и когато пътувал, му звъняла по телефона десетки пъти. Позволявала си да му крещи, да го псува, да прави подиуми в хотелите, където отсядали по време на фотоси. Още при започване на връзката им Ники се чудил дали ще успее да издържи на нечовешкия тормоз.

Лежал на кълката, че Саня ще реализира последователно прочувствен баланс. За страдание това не се случва и едвам след година фамилен живот той осъзнава, че връзката им е обречена.

В арт гилдията се спекулира с повода за „ откачането “ на хубавицата. Истината била, че тя губи надзор над неврите си след раздялата с артиста Деян Донков, с който изживяват 7-годишна бурна обич. Тогава Саня е била едвам на 17. Докато били дружно те ту се разделяли, ту се разделяли, до момента в който не стигнали до финален край, който оставя тежки провали върху така и така неуверената в себе си Саня.

Преглътва горчивината едвам когато се среща с Ники по време на фотосите на сериала „ Забранена обич “, в който двамата играеха брат и сестра. Актрисата мъчно му се доверявала, защото нон-стоп правела аналогии с предходните си разочарования. Ненаситната й потребност от непрекъснато внимание и желанието й да се постанова непременно, последователно обаче разрушават любовта й с Илиев.

Наскоро Ники показа в изявление, че се буди депресиран и му би трябвало време да се настрои, че животът не е чак толкоз неприятен. Приятелите му са уверени, че положението му е резултат от изтощителната 10-годишна връзка с русокоската.

Аверите му се надяват, че новата му връзка с Даяна Ханджиева да му се отрази като рехабилитация след пъкъла със Саня.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР